Nalazite se: Početna - Gradska vlast - Gradsko veće - Dodela novčane pomoći ugroženim domaćinstvima (poplave)

Dodela novčane pomoći ugroženim domaćinstvima

Na osnovu člana 121. Statuta grada Čačka i Pravilnika o pomoći za uklanjanje i ublažavanje posledica nastalih prirodnom ili drugom nezgodom , Gradsko veće grada Čačka donelo je sledeća rešenja:


- Rešenje o dodeli jednokratne bespovratne novčane pomoći ugroženim domaćinstvima (17. jun 2014. godine)
- Rešenje o izmenama rešenja o dodeli jednokratne bespovratne novčane pomoću ugroženim domaćinstvima (7. jul 2014. godine)
 - Rešenje o dodeli jednokratne bespovratne pomoći ugroženim domaćinstvima (7. jul 2014. godine)
- Rešenje o dodeli novčane pomoći ugroženim domaćinstvima za saniranje najnužnijih oštećenja radi stvaranja minimalnih uslova za povratak u objekte oštećene poplavom (7. jul 2014. godine)
- Rešenje o dodeli novčane pomoći za saniranje šteta u poljoprivredi nastalih kao posledica majskih poplava na teritoriji grada Čačka (19. decembar 2014. godine) 
Danom donošenja ovog rešenja prestaje da važi Rešenje Gradskog veća grada Čačka o dodeli novčane pomoći za saniranje štete u poljoprivredi nastalih kao posledica majskih poplava na teritoriji grada Čačka, broj 06-252/2014-IIIod 4. decembra 2014. godine.
- Rešenje o izmeni rešenja o dodeli novčane pomoći za saniranje šteta u poljoprivredi nastalih kao posledica aprilskih poplava i grada na teritoriji grada Čačka (11. maj 2015. godine)
- Rešenje o dodeli novčane pomoći za saniranje šteta u poljoprivredi nastalih kao posledica majskih poplava na teritoriji grada Čačka (11. maj 2015. godine)
- Rešenje o dodeli novčane pomoći za saniranje šteta u poljoprivredi nastalih kao posledica aprilskih poplava i grada na teritorijhi grada Čačka (27. maj 2015. godine)
- Rešenje o dodeli novčane pomoći za saniranje šteta nastalih prirodnom ili drugom nezgodom (13. maj 2016. godine)
- Rešenje o dodeli novčane pomoći za saniranje šteta na stambenim objektima nastalih kao posledica majskih poplava na teritoriji grada Čačka u 2014. godini (1. jun 2016. godine)
- Rešenje o dodeli novčane pomoći za saniranje šteta nastalih prirodnom ili drugom nezgodom (24. jun 2016. godine)


Pravilnik o pomoći za ublažavanje posledica nastalih prirodnom ili drugom nezgodom    (integralan tekst)