Nalazite se: Početna - E-Uprava - Obaveštenja

Rešenje o privremenom zauzeću zemljišta Preuzmite
   
Rešenje o postavljenju privremenog zastupnika 4 Preuzmite
Rešenje o postavljenju privremenog zastupnika 3 Preuzmite
Rešenje o postavljenju privremenog zastupnika 2 Preuzmite
Rešenje o postavljenju privremenog zastupnika 1 Preuzmite

Grad Čačak deo projekta "Unapređenje poslovne klime u Srbiji" - Nacionalni registar investicionih mapa

 
U okviru projekta “Unapređenje poslovne klime u Srbiji“ održana je radionica 05.02.2020. godine u sedištu Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) u Beogradu. Radionici su prisustvovali predstavnici grada Čačka kao i predstavnici drugih lokalnih samouprava koje su učesnice projekta "Unapređenje poslovne klime u Srbiji".
 
 
Na drugoj po redu radionici ove godine, u okviru projekta koji finansijski podržava Kraljevina Švedske, na kojoj je Grad Čačak učestvovao zajedno sa predstavnicima još 10 lokalnih samourava, postignut je dogovor oko opisa alata za prikupljanje podataka.
 
 
Radionicu su vodili članovi jedinice implementacionog tima. Tokom diskusije učesnici su postavljali pitanja i aktivno učestvovali na zadatu temu.

 

Obaveštenje poreskim obveznicima o mogućnostima preuzimanja naloga za uplatu

Preuzmite Obaveštenje.

13. Sednica izborne komisije


Na 13. sednici Izborne komisije grada Čačka, 12. decembra 2019. godine predloženo je šest kandidata za instruktore koji će se, prema planu i programu Republičke izborne komisije, obučiti za rad biračkih odbora u stalnom sastavu na sprovođenju izbora u 2020. godini i to:  Kasija Vukajlović, predsednik i Marija Radović, zamenik predsednika Izborne komisije grada Čačka, Ljubiša Milosavljević, sekretar i Snežana Nastić Pečenković, zamenik sekretara Izborne komisije grada Čačka, Nebojša Bežanić, načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove grada Čačka i Gordan Đorđević, šef službe za informatiku i analitiku u Gradskoj upravi za opšte i zajedničke poslove grada Čačka.

Preuzmite dokument.

Implementacija evropskog zakonodavstva u oblasti emisija isparljivih organskih jedinjenja

 

U toku je projekat „Implementacija evropskog zakonodavstva u oblasti emisija isparljivih organskih jedinjenja“ koju realizuje Tehnološko-metalurški fakultet Beograd, uz podršku Ministarstva zaštite životne sredine i Agencije za zaštitu životne sredine RS. Ovaj projekat obuhvata implementaciju Uredbe o listi industrijskih postrojenja i aktivnosti u kojima se kontroliše emisija isparljivih organskih jedinjenja pri određenoj potrošnji rastvarača i ukupnim dozvoljenim emisijama, kao i šemi za smanjenje emisija („Sl. Glasnik RS“ br.100/11) kroz izradu Registra VOC operatera koji imaju obaveze u pogledu smanjenja i kontrole emisija VOC kao i redovnog monitoringa i izveštavanja Agenciji. Da bi Registar VOC operatera bio uspešno i validno urađen, sa podacima koji će dati pravu sliku o upotrebi organskih rastvarača, neophodna je saradnja svih nas.

Ministarstvo zaštite životne sredine je Inspekciji za zaštitu životne sredine Grada Čačak poverilo obavezu dostave upitnika pravnim licima, kao i njihovo dalje prosleđivanje.

Spisak operatera sa teritorije Grada Čačka, kao i originalni upitnici, nalazi se u nastavku dokumenta.

 
Spisak operatera sa teritorije Grada Čačka Preuzmite
Upitnik (Aktivnost 8) Preuzmite
Upitnik (Aktivnost 7 i 9) Preuzmite
Upitnik (Aktivnost 11) Preuzmite
Upitnik (Aktivnost 16) Preuzmite
Upitnik (Aktivnost 17) Preuzmite
Upitnik (Aktivnost 17 i 20) Preuzmite
Upitnik (Aktivnost 19) Preuzmite

 

Informacija o sednicama Izborne komisije grada Čačka, ažurirana sa 10. sednicom održanom 11.12.2018. godine


Preuzmite dokument

Informacija o zakazanim zborovima građana


Preuzmite informaciju.