Календар догађаја

Новембар, 2019
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код

Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
АНКЕТА "НАШИ ПРИОРИТЕТИ ЗА 2019. ГОДИНУ"
   


ГРАД ЧАЧАК
www.cacak.org.rs


Поштовани суграђани,

Поштујући обавезе које Град, као систем локалне самоуправе, има у финансирању законом предвиђених обавеза, делатности и услуга из средстава градског буџета, Градска управа, последњих година, настоји да заједно са Вама унапреди систем буџетског финансирања ка крајњим корисницима. Тако бисмо, на најбољи начин, искористили расположива средства. Уз Вашу помоћ, имајући у виду јавни интерес, заједно ћемо одредити приоритете и осигурати правилно и уравнотежено коришћење расположивих капацитета и ресурса.

Према подацима из до сада спроведених истраживања потреба грађана, уочено је да, поред приоритета чија је реализација у току у нашем граду (изградња нове индустријске зоне, нове зграде библиотеке, проширење система водоснабдевања и канализације на сеоском и приградском подручју, културне манифестације...), највећа заинтересованост грађана је исказана за повећање запошљавања, посебно младих. С обзиром на ове чињенице, у даљој успешној сарадњи са Вама, неопходно је понашати се

М. У. Д. Р. О. И то:

Приликом постављања сваког циља мора се водити рачуна о елементима који дају одговоре на следећа питања:

Да ли је М ерљив?
Да ли је У оквирен временски?
Да ли је Д остижан?
Да ли је Р еалан?
Да ли је О дређен?
Истичемо да нам, износећи своје мишљење, у томе помогнете и ове године, како бисмо заједно М. У. Д. Р. О. поставили циљеве у чијој реализацији сви учествујемо, директно или индиректно, на добробит свих наших суграђана, који очекују оптималне резултате у приоритетним потребама наше локалне самоуправе у наредној години.

Попуњавањем овог упитника, доприносите нашим напорима да се средства буџета Града употребе на најбољи начин. На свакој Вашој добронамерној сугестији унапред смо захвални.

Срдачан поздрав,

Градоначелник Чачка
Милун Тодоровић


Отворите анкету
Претходна страна