Календар догађаја

Октобар, 2020
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код

Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
Атомска бања код Чачка освојила три награде на Сајму туризма у Новом Саду
 


На управо завршеном Сајму туризма у Новом Саду, Атомска бања је својој богатој колекцији одличја додала још три главне награде. Жири три институције, Новосадског сајма, Привредне коморе Војводине и "Туристичке призме", доделили су највиша признања овој установи: Пехар Новосадског сајма за врхунски квалитет здравствене услуге, Главну награду "Повеља Добар дизајн", ПКВ-е за промотивне активности и награду "Туристичка призма" за најбољу бању и новоизграђени хотел "Вујан", у 2012. години.
 
Како наводе у Атомској бањи, признања су потврда свеобухватног и систематичног улагања у фирму, укључујући све неопходне елементе врхунског пословања, почевши од изградње и опремања висококвалитетних објеката, пажљивог одабира и перманентне едукације кадра до брижљиво осмишљене и јасно вођене маркетиншке кампање у земљи и иностранству.
- За власника, менаџмент и све запослене Атомске бање ове награде су подстрек да се настави у задатом правцу, да се и даље обарају рекорди посећености и вишеструко увећавају приходи. Уз захвалност свим релевантним чиниоцима за додељена признања, највећи подстрек за даљи предани рад, су посетиоци и пацијенти који презадовољни услугом одлазе из бање и враћају јој се поново из године у годину. Карактеристичан је и пораст страних посетилаца који чине више од 20% свих гостију. Већ почетком октобра групе из Норвешке и других скандинавских земаља биће на лечењу у нашој установи - кажу у Атомској бањи.

(еКапија)
Претходна страна