Календар догађаја

Мај, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
ДЕЛЕГАЦИЈА ГРАДА РИЈЕКЕ У ПОСЕТИ ЧАЧКУ
 

 
Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, заједно са сарадницима, данас је угостио градоначелника Ријеке Марка Филиповића, заменика жупана Приморско горанске жупаније Петра Мамулу, Војка Оберснела, председника ТЗ града Ријеке и Петра Шкарпа, директора ТЗ Ријеке. 
Како је истакао Тодоровић, размењена су и позитивна и негативна искуства са колегама из Републике Хрватске, подсетивши да је пре четири године потписан уговор о пословно-техничкој сарадњи привредних комора из Ријеке и Чачка.
-Данас смо озваничили нови уговор, између Туристичке организације Чачак и Туристичке заједнице Ријеке. На овај начин размењиваћемо искуства, јер су Ријечани познати по туристичким потенцијалима. Иако Чачак није на мору, јесте на Морави и много туристичког садржаја и наш град има да понуди - истакао је Тодоровић.
Градоначелник Ријеке Марко Филиповић је нагласио да се ауто-путем за шест сати стиже од Чачка до Ријеке, а на локалним властима, као и на радницима у сферама културе и спорта јесте да појачају сарадњу између градова.
Тодоровић је нагласио да је сваки вид сарадње са Ријеком за Чачак значајан, а свакако и олакшан близином аеродрома „Морава“. 
 
Претходна страна