Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна - Градска власт - Градско веће - Додела новчане помоћи угроженим домаћинствима (поплаве)

Додела новчане помоћи угроженим домаћинствима

На основу члана 121. Статута града Чачка и Правилника о помоћи за уклањање и ублажавање последица насталих природном или другом незгодом , Градско веће града Чачка донело је следећа решења:


- Решење о додели једнократне бесповратне новчане помоћи угроженим домаћинствима (17. јун 2014. године)
- Решење о изменама решења о додели једнократне бесповратне новчане помоћу угроженим домаћинствима (7. јул 2014. године)
 - Решење о додели једнократне бесповратне помоћи угроженим домаћинствима (7. јул 2014. године)
- Решење о додели новчане помоћи угроженим домаћинствима за санирање најнужнијих оштећења ради стварања минималних услова за повратак у објекте оштећене поплавом (7. јул 2014. године)
- Решење о додели новчане помоћи за санирање штета у пољопривреди насталих као последица мајских поплава на територији града Чачка (19. децембар 2014. године) 
Даном доношења овог решења престаје да важи Решење Градског већа града Чачка о додели новчане помоћи за санирање штете у пољопривреди насталих као последица мајских поплава на територији града Чачка, број 06-252/2014- III од 4. децембра 2014. године.
- Решење о измени решења о додели новчане помоћи за санирање штета у пољопривреди насталих као последица априлских поплава и града на територији града Чачка (11. мај 2015. године)
- Решење о додели новчане помоћи за санирање штета у пољопривреди насталих као последица мајских поплава на територији града Чачка (11. мај 2015. године)
- Решење о додели новчане помоћи за санирање штета у пољопривреди насталих као последица априлских поплава и града на територијхи града Чачка (27. мај 2015. године)
- Решење о додели новчане помоћи за санирање штета насталих природном или другом незгодом (13. мај 2016. године)
- Решење о додели новчане помоћи за санирање штета на стамбеним објектима насталих као последица мајских поплава на територији града Чачка у 2014. години (1. јун 2016. године)
- Решење о додели новчане помоћи за санирање штета насталих природном или другом незгодом (24. јун 2016. године)


Правилник о помоћи за ублажавање последица насталих природном или другом незгодом    (интегралан текст)