Календар догађаја

Април, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО РАДОВЕ НА ПЛАЖИ
 

 

 
ЧАЧАК - На плажи код Спортског центра "Младост" почели су радови на уређењу тог простора, а када буду завршени почеком лета, Чачак ће имати најлепше купалиште и најлепшу оазу, изјавио је данас градоначелник Милун Тодоровић.
 
Он је током обиласка радова истакао да је за овај посао ангажовано чачанско предузеће "Вибет", а да је вредност пројекат 55.000.000 динара.
 
"Наши пројектанти, архитекте су изашли са предлогом решења, а на основу захтева грађана Чачка који су као и претходних година у анкети одлучили да је ово један од највећих приоритета", рекао је Тодоровић.
 
Тодоровић је навео да ће бити уређени кишна и фекална канализација, вода, струја.
 
"Градско зеленило је направило катастар стабала и сва постојећа стабла ће остати, а биће засађена и нова. На крају долази партерно уређење, фонтана, игралиште за децу, пирамида, ту су и четири локала које је Град на јавном позиву издао чачанским угоститељима. Очекујемо да од лета имамо градску плажу онакву какву заслужујемо", нагласио је он.
 
Према његовим речима, у протекле скоро четири године у овај део града уложено је око 240.000.000 динара.
 
"У то су укључени радови на атлетској стази, парк Младости, шеталиште на бедему од Белвија до улице Бате Јанковића где се постављају нова расвета и мобилијар, радимо и крак у дужини од 600 метара ка Кошутњаку", рекао је Тодоровић.
 
Када уредимо простор градске плаже, каже он, имаћемо фемоменалан садржај на целом простору Западне Мораве.
 
"Оно што смо обећали јесте да се Чачак мора спустити на своју реку и имаћемо садржаје од хале до Кошутњака", истакао је Тодоровић.
 
Тодоровић је подсетио на улагања у Градски стадион, постављање вештачке траве и система за заливање, столице, помоћне терене, реконструкцују Управне зграде.
 
"Нећемо стати на овоме, очекује нас још једна фаза изградње Градског стадиона, али пре свега морају да се створе финансијски услови", закључио је Тодоровић.
 
Изјава градоначелника Чачка Милуна Тодоровића Видео Аудио Фотографије

 

Претходна страна