Календар догађаја

Јул, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОСЕТИО ДЕЖУРНЕ СЛУЖБЕ У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ, ПРВОЈ БЕБИ ДУКАТ ОД ГРАДА ЧАЧКА
 

Policija
 
Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, већ традиционално, дочекао је Нову годину са Чачанима на Градском тргу, којима је пожелео, пре свега, пуно здравља, љубави и поштовања.
Заједно са начелником Градског штаба за ванредне ситуације Братиславом Зечевићем, градоначелник је у новогодишњој ноћи посетио дежурне раднике ПУ Чачак, Хитне помоћи, испоставе Саобраћајне полиције и Ватрогасно-спасличаку службу. Према речима запослених, у Чачку, током првог сата нове године, није било значајних интервенција хитних служби.
 
-Стање је редовно, као и сваке друге ноћи, и желимо да тако остане сваки дан у години. Свима који раде у овом службама желим добро здравље и да наравно, имају што мање посла, јер највише нас чини срећнима када знамо да у нашем граду нема инцидената - рекао је Тодоровић.
Првог дана нове године градоначелник Тодоровић и његов заменик Владан Милић посетили су чачанско Породилиште, где су све мајке даривали новогодишњим пакетима, а мами прве бебе рођене у овој години Горњомилановчанки Катарини Стефановић даривали су дукат за њену ћеркицу која ће се звати Наталија, а на свет је дошла 1. јануара 2024. године у 6:35 часова.
 
Како је нагласио градоначелник Тодоровић ово је један од најлепших дана у години, када је у прилици да посети чачанско Породилиште, из кога излазе насмејане мајке.
-У протеклој години, наши лекари одрадили су 1.206 порођаја, а на свет је дошло 1.212 беба. Услови на Породилишту су одлични. Заједно са Владом РС смо 2017. године реконструисали Породилиште, уложили значајан новац у операциону салу и услови за породиље су одлични, што нам потврђују и оне и запослени. Жеља нам је да сваке године буде што више деце, јер за то се сви заједно боримо. Ове године смо, поред дуката и наших пакетића, донели један поклон од председника Републике Александра Вучића, храну, углавном слаткише, домаће производње, за запослене, али и за породиље, са жељом да им живот буде што лепши и слађи у 2024. години - рекао је градоначелник Чачка.
 
Policija
Vatrogasci
Porodilište
Porodilište
Porodilište
Porodilište
Porodilište
Porodilište
 
Претходна страна