Календар догађаја

Јул, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
ГРАДОНАЧЕЛНИК У ПОСЕТИ ГОРЊОЈ ТРЕПЧИ
 

 
Градоначелник Чачка је са сарадницима посетио данас Месну заједницу Горња Трепча. У овом делу Чачка завршен је паркинг од око 1.000 квадратних метара са 38 паркинг места.
-Овај паркинг веома значи и житељима, али и пацијентима који овде долазе, поготово на један дан. Његова вредност је нешто мање од седам милиона динара, а средства су обезбеђена од Владе Републике Србије преко ЈП „Путеви Србије“. Такође, завршено је и дечије игралиште, инвестиција вредна око 1,2 милиона динара, финансирана из буџета Града. Оно што је најбитније за наше суграђане у овом крају, јесте да је Град уговорио пројектовање недостајућег дела канализационе инфраструктуре, као и пројекат за пречишћавање вода, а томе је претходило усвајање урбанистичких планова. Укупна вредност ових радова је нешто мање од 40 милиона динара, који су већ опредељени из буџета Града - рекао је Тодоровић.
Градоначелник Чачка подсетио је и на изузетан туристички потенцијал бање Горња Трепча, где се сваке године бележи највише ноћења на територији нашег града. Како је истакао, локална власт ради на томе да се у сваком сегменту, колико је могуће, Горња Трепча инфраструктурно уређује из године у годину. 
 -Протеклих неколико година се интензивно радило на путној инфраструктури, а када решимо имовинско-правне односе, у плану нам је да у Горњој Трепчи направимо отворни базен - рекао је Тодоровић.
 
Претходна страна