Календар догађаја

Јун, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
ГРАДСКО РУКОВОДСТВО У ОБИЛАСКУ УЛИЦЕ ЖУПАНА СТРАЦИМИРА
 

Župan Stracimir
 
Градоначелник Чачка Милун Тодоровић данас је, заједно са сарадницима, обишао радове у централној градској зони, где је у току реконструкција Улице жупана Страцимира и њено претварање у пешачку зону, што ће бити завршено до краја овог месеца.
 
Тодоровић је нагласио да је завршено око 80 одсто радова, очекује се завршетак комплетне расвете, која ће обухватити и осветљење храма Светог Вазнесења Господњег и најавио изградњу бициклистичке стазе.
 
-У овом делу града свакако ће уживати пешаци, али градимо и бициклистичку стазу за све бициклисте, која ће кроз улице Жупана Страцимира и Цара Душана, водити до обале Западне Мораве, а затим Улицом 429 све до компаније „Слобода“ - најавио је Тодоровић. Он је рекао да ће ускоро бити посађене и све саднице дуж Улице жупана Страцимира, а у исто време биће завршена и реконструкција фонтане на Градском тргу, чиме ће центар Чачка добити потпуно нови изглед.
 
-Не журимо нигде. Молимо извођаче и надзорни орган да раде полако и да све што урадимо буде одличног квалитета, на задовљство свих Чачана - рекао је Тодоровић.
 
Такође, први пут од поставке 1955. године, урађено је чишћење и конзервација споменика Надежде Петровић.
 
Župan Stracimir
Župan Stracimir
Župan Stracimir
Župan Stracimir
Претходна страна