Календар догађаја

Фебруар, 2020
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код

Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
Градоначелник обишао Компанију ВАПЕКС
   


Градоначелник Чачка, господин Милун Тодоровић, је јуче, 31. октобра, посетио Компанију ВАПЕКС у Прељини. Генерални директор Компаније ВАПЕКС, господин Валериј Федианин, и директор продаје, господин Часлав Радуловић, упознали су градоначелника са производним процесом, условима рада, тренутним пословањем, као и са плановима за даљи развој, ширење и унапређење Компаније.

Компанија ВАПЕКС је основана 2000. године и бави се производњом меких полиуретанских пена за спавање од висококвалитетних сировина реномираних светских произвођача, док је технологија израде душека развијена у складу са захтевима тржишта. Компанија у својој понуди има више од 15 модела различитих пена за спавање.

Оно што издваја ову компанију од осталих, које имају исти или сличан производни програм, је лабораторија са истраживачким центром која непрестано контролише квалитет материјала и крајњих производа и креира нове производе са побољшаним карактеристикама.

Око педесет одсто производње је намењено извозу, будући да Компанија ВАПЕКС сарађује са најпознатијим како домаћим, тако и иностраним произвођачима намештаја, међу којима је шведска ИКЕА ( IKEA ) и аустријски ЛУЦ ( LUTZ ).

Тренутно Компанија ВАПЕКС запошљава 81 радника у Чачку, чија је просечна нето зарада 44.463,00 динара.

Господин Федианин је упознао градоначелника и са будућим плановима за проширење производних капацитета што подразумева запошљавање још педесет радника. Ови планови укључују и већи производни простор и проналажење нове локације, за шта је градоначелник понудио помоћ стручних служби Града у оквиру њихових овлашћења.


Претходна страна