Календар догађаја

Мај, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
МИЛУН ТОДОРОВИЋ ПРОГЛАШЕН ЗА НАЈБОЉЕГ ГРАДОНАЧЕЛНИКА СРБИЈЕ
 

 

321 Srbija
 
Награду за најбољег градоначелника Србије, коју поводом обележавања друге годишњице пројекта од националног значаја “321 Србија&рдqуо;, добио је на свечаности у Београду градоначелник Чачка Милун Тодоровић.
Први номиновани руководилац локалне самоуправе за престижно признање, односно титулу најбољег градоначелника у Србији био је Тодоровић, први човек Града Чачка и то са више од 100 номинација грађана и организација који су га предложили за ову награду.
У ужој конкуренцији за ову ласкаву титулу нашли су се градоначелници Новог Сада Милан Ђурић и Зрењанина Симо Салапура. 
-Наравно да је ово признање велика част, али носи са собом и велику одговорност. Ово је и подстицај да радимо још боље у наредном периоду. Свега овога не би било да није армије људи, са којима радим и који вредно и одговорно обављају свој посао како би Чачак био одлично место за живот. Посебну захвалност дугујем Чачанима и Чачанкама, јер без њихове подршке ништа од овога не би било могуће, као ни без изузетне подршке Владе РС и републике Србије. Велика подршка је и моја породица и њима неизморно хвала на разумевању, а захваљујем и организацији  “321 Србија&рдqуо;, која је препознала квалитет ове власти и нашег града Чачка - рекао је први човек града на Морави.
Градоначелник Чачка истакао се током протекле године својим радом, навели су у организацији „321 Србија“, који је утицао да Чачак иде убрзано напред у свим друштвеним сферама. Како су навели, поред бројних инфраструктурних пројеката који су реализовани управо због његовог залагања, Тодоровић је направио огроман искорак и када су хуманитарне акције и друштвено одговорне кампање у питању, међу којима се издвајају кућа које је направљена за Дејана Пајовића и његову непокретну мајку, затим пут који је направљен за непокретног дечака Филипа у селу недалеко од Чачка...
Додељујући награду најбољем градоначелнику у Србији, организатори ове манифестације навели су да се бројни пројекти у Чачку реализовани управо на иницијативу Тодоровића, изграђене су саобраћајнице, булевари, паркови, вртићи, а Здравствена станица у Љубићу означиће нову еру здравственог збрињавања грађана са друге стране Западне Мораве. Како су образложили, нове фабрике и на стотине нових радних места, збрињавање социјално угрожених грађана само су неке од заслуге за ласкаву титулу „најбољег градоначелника  Србије“.
 
321 Srbija

 

Претходна страна