Календар догађаја

Јул, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
МИНИСТАР ОМЛАДИНЕ И СПОРТА ВАЊА УДОВИЧИЋ И ГРАДОНАЧЕЛНИК ТОДОРОВИЋ ОЗВАНИЧИЛИ ПОЧЕТАК ИЗГРАДЊЕ ФИСКУЛТУРНЕ САЛЕ ЗА ЕКОНОМСКУ ШКОЛУ И САЛЕ ЗА КОНТАКТНЕ СПОРТОВЕ
 

 
Министар омладине и спорта Вања Удовичић и градоначелник Чачка Милун Тодоровић су поставили камен темељац за фискултурну салу за Економску школу и салу за контактне спортове. Уз њих двојицу, радове су званично отворили и директор Економске школе Владан Ницовић, председник Карате федерације Србије Славољуб Пипер, чачански репрезентативци у овом спорту Стефан Јоксић и Милица Полужић, као и ученица Економске школе Милица Петровић, којима ће овај објекат и бити намењен.
 
Министар омладине и спорта Вања Удовичић је истакао да је Чачак град спортских шампиона, изразивши велико задовољство што се реализује, како је рекао, капиталан пројекат, којим ће каратисти добити „своју кућу“, а средњошколци репрезентативну салу. Нагласио је да би Чачак требало да буде пример осталим градовима на основу тога колико улаже у спорт, подсетивши и на скорашњу реконструкцију атлетске стазе. Министар је похвалио градско руководство на челу са градоначелником Тодоровићем, јер се види, како је рекао, колико Град улаже у спортску инфраструктуру, што је један од предуслова да млади остану у Чачку.
 
Градоначелник Тодоровић је захвалио министру Удовичићу, али и целој републичкој власти, на подршци за реализацију капиталних пројеката, нарочито из области инфраструктуре. Тодоровић је истакао да је ова инвестиција вредна 167 милиона динара и рекао да очекује да ће сале бити завршене и спремне за ученике и каратисте до почетка наредне школске године. 
 
 
Министар Удовичић је посетио и ОШ „Милица Павловић“, где је ученицима и наставном кадру уручио спортске реквизите за кошарку, рукомет, одбојку и фудбал.
 
Претходна страна