Календар догађаја

Мај, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
НОВИ ТЕРЕН ЗА ФК СЛОБОДА СА ВЕШТАЧКОМ ТРАВОМ
 

Novi teren FK Sloboda
 
Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је у недељу  10. децембра, заједно са сарадницима, посетио ФК Слобода, где је завршена реконструкција игралишта, на коме је постављена вештачка трава. Заједно са новим осветљењем, ова инвестиција вредела је око 40 милиона динара, а финансирана је из буџета Града Чачка.
 
У ФК Слобода тренира око 300 малишана у девет селекција са десет тренера и још 35 сениора са два тренера.
-Терен је сада са најсавременијом подлогом, са новим головима и мрежама, новом расветом, одличним рефлекторима који ће омогућити играчима да тренирају и у вечерњим сатима. Наша мисија и јесте да наша деца проводе што више времена на отвореном, бавећи се спортом- рекао је градоначелник Тодоровић. Он је нагласио да локална власт улаже и у остале фудбалске клубове, у жељи да се овај спорт у Чачку врати на место које му припада.
 
-Жеља нам је да ФК Борац на лето постане члан Прве лиге, да Полет из Љубића и Омладинац из Заблаћа остану стабилни српсколигаши. Урађене су трибине у Заблаћу и Коњевићима, у Трбушанима је у току реконструкција терена, као и на ФК Полет, који ће након реконструкције бити одличан, са дренажом и рефлекторима, а све то у циљу да децу вратимо на терене - рекао је градоначелник Чачка.
 
Novi teren FK Sloboda
Novi teren FK Sloboda
Novi teren FK Sloboda
Novi teren FK Sloboda
Претходна страна