Календар догађаја

Децембар, 2023
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
Најава јавних позива
 

 

Најава јавних позива за доделу стамбених решења и мера активне инклузије припадницима рањивих друштвених група у Чачку

 
У оквиру пројекта „Не остављајући никога иза себе - адекватно становање и активно укључивање осетљивих друштвених група у Чачку“, који спроводи Град Чачак, а који финансира Европска унија, ускоро ће бити отворена три јавна позива за доделу помоћи у виду стамбених решења и мера активне инклузије. 
 
За помоћ у оквиру пројекта моћи ће да аплицирају особе са инвалидитетом, жене жртве породичног насиља, млади којима престаје смештај у хранитељској породици или установи социјалне заштите, Роми и друго социјално угрожено становништво. Три типа стамбених решења за која ће становници Чачка, који припадају овим групама, моћи да аплицирају су додела на коришћење стана у јавној својини у згради која ће бити изграђена у оквиру пројекта у насељу Обреж, затим реконструкција, санација или адаптација приватне породичне куће или стана кроз доделу и уградњу грађевинског материјала у максималном износу око 7.000 EUR без ПДВ, или куповина породичне стамбене јединице на територији Чачка у максималном износу око 15.000 EUR.  
 

 

Пројекат „ Не остављајући никога иза себе - адекватно становање и активно укључивање осетљивих друштвених група у Чачку“
Претходна страна