Календар догађаја

Фебруар, 2020
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код

Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ЈВП СРБИЈАВОДЕ
   


Данас, 1. децембра 2016. године, градоначелник, г. Милун Тодоровић, са сарадницима, одржао је састанак са представницима ЈВП СРБИЈАВОДЕ. Састанак је одржан на иницијативу градоначелника, са циљем планирања активности из надлежности ЈВП СРБИЈАВОДЕ, а у складу са потребама наше локалне самоуправе.Састанку су, осим директора ЈВП СРБИЈАВОДЕ, господина Горана Пузовића, присуствовали и: г. Драгољуб Миљојковић, директор ВПЦ МОРАВА Ниш, г. Вељко Димиртријевић, руководилац техничког сектора, г. Милош Радовановић, главни инжењер за развој, г. Милош Батало, шеф РЈ ЗАПАДНА МОРАВА и гђа Јованка Ћирковић, главни инжењер у РЈ ЗАПАДНА МОРАВА.

На састанку је било говора о реконструкцији канала ПАРМЕНАЦ – КАТРГА, плановима за санацију реке Чемернице и заштиту насеља, санацији обала Западне Мораве, како на територији града, тако и у Овчар Бањи и Заблаћу. Разматрана је могућност израде бујичних преграда у горњим сливовима Чемернице и Каменице, решавање проблема слива водотока другог реда на простору МЗ Катрга и Обрва. Због лошег стања висећих пешачких мостова, било је говора о њиховој реконструкцији, као и о уређењу трим стазе дуж бедема у Парменцу.Закључак овог састанка је да ће ЈВП СРБИЈАВОДЕ и Град Чачак, координираним активностима, а свако из своје надлежности, планирати и реализовати поменуте активности. У том циљу договорено је формирање радног тима у чијем саставу ће бити представници обе стране, а чији је задатак да се по свим темама са састанка приступи планирању даљих активности у току 2017. године.

Данашњи састанак је не само потврда досадашње добре сарадње наше локалне самоуправе са ЈВП СРБИЈАВОДЕ, већ је и показатељ заједничких намера да се та сарадња додатно интензивира.
Претходна страна