Календар догађаја

Фебруар, 2020
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код

Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
Одржана десета седница Скупштине града Чачка
   


На седници Скупштине града Чачка , одржаној у четвртак 13. новембра 2008. године, верификован је мандат новоизабраним одборницима Скупштине града Чачка Браниславу Перину и Предрагу Гојковићу, донет је План детаљне регулације "Центар III" у Чачку. Донете су: Одлука о изради Плана детаљне регулације "Топлана" у Чачку, Одлука о изменама Одлуке о финансијској подршци ученицима и студентима, Одлука о изменама одлуке о грађевинском земљишту, Одлука о допуни одлуке о накнади за вршење одборничке и друге дужности у органима и јавним службама града, Одлука о давању сагласности на одлуку о ценама пијачног пословног простора и пијачних површина за постављање привремених монтажних објеката као и услуге чишћења стамбених зграда и ванредних комуналних услуга, Одлука о давању сагласности на одлуку о цени услуге грејања, Одлука о давању сагласности на Одлуку о цени воде из система "Рзав", Одлука о давању сагласности на Одлуку о ценама Паркинг службе. Донети су Локални акциони планови за унапређивање здравства, запошљавања, становања и образовања Рома града Чачка. За директора ЈКП "Градско зеленило" Чачак именована је Верица Станић. Скупштина је донела закључке о подршци иницијативи за борбу против наркоманије, као и контроли квалитета гаса и плану даље гасификације.

Одлучено је да се не да сагласност на повећање цена превоза путника у градском и приградском саобраћају.

Изабрана су два радна тела Скупштине града: Савет за буџет и финансије и Комисија за обележавање празника и доделу признања.

За заменика градоначелника града Чачка изабран је Саша Обрадовић, дипл. правник, уместо Мирослава Петковића који је поднео оставку. 

Претходна страна