Календар догађаја

Мај, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
ПЕТ НОВИХ ДЕЧИЈИХ ИГРАЛИШТА У ЧАЧКУ
 

Igralište
 
Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, данас је са сарадницима посетио ново дечије игралиште у насељу Авенија 2, које се налази у Булевару Вука Караџића (преко пута СТОП ШОП-а). Према речима Тодоровића, из буџета Града издвојено је 15 милиона динара за пет нових дечијих игралишта на градском подручју.
-Ово игралиште на коме се данас налазимо, једно је од пет нових у Чачку, опремљено најлепшим справама за малишане, али и справама за оне старије. Остала четири игралишта налазе се Улици Светог Саве, Улици кнеза Васе Поповића, у Бељини поред спортских терена и у МЗ „Сајмиште“. У овом делу у Авенији, игралиште је изграђено на 450 метара квадратних, земљишту које припада Граду, тако да смо имали простор и инвестирали у оне који су нам најбитнији, наше најмлађи суграђане. На овом и свим осталим игралиштима, због безбедности наших малишана, постављена је гумена подлога по свим прописаним стандардима - рекао је Тодоровић.
Градоначелник Чачка је овом приликом нагласио да је у протеклих седам година урађено скоро 50 дечијих игралишта на градском и сеоском подручју, која се налазе углавном поред вртића или основних школа, тамо где је највише деце, која могу своје слободно време да искористе на најбољи могући начин.
 
Igralište
Igralište
Igralište
Igralište
Igralište
Претходна страна