Календар догађаја

Април, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
Почела изградња нове бензинске станице на ауто-путу "Милош Велики"
 

Benzinska stanica
 
Градоначелник Чачка Милун Тодоровић и заменик генералног директора компаније НИС Вадим Смирнов обишли су данас локацију на којој су започети радови на изградњи бензинске станице "Соколићи 2". Реч је о другом малопродајном објекту НИС-а на ауто-путу "Милош Велики", који ће пословати под Газпром брендом. Нова бензинска станица налазиће се у близини Чачка, у смеру од Прељине према Београду, а завршетак радова очекује се до краја текуће године. 
Најновија бензинска станица НИС-а биће изграђена према најсавременијим технолошким, безбедносним и еколошким стандардима и представљаће један од најмодернијих објеката у малопродајној мрежи НИС-а. Између осталог, поседоваће  врхунску дигиталну технологију,  као и четири "острва" са мултифункционалним аутоматима за точење свих врста деривата. Поред тога, потрошаче очекује разноврсна гастрономска понуда, као и богат избор робе широке потрошње која је доступна у оквиру Дриве Цаф&еацуте; ресторана. За изградњу овог савременог објекта НИС ће издвојити више од 4,5 милиона евра, а како би својим  потрошачима обезбедила  врхунски квалитет услуга и најбоље корисничко искуство, на најновијем малопродајном објекту НИС-а биће ангажовано 24 запослених.
Милун Тодоровић, градоначелник Чачка изразио је задовољство због изградње новог модерног објекта компаније НИС.
"Након две године од пуштања у рад бензинске станице "Соколићи 1", данас обилазимо други малопродајни објекат, "Соколићи 2". Реч је о осмом малопродајном објекту НИС-а на територији Чачка. Сама компанија у нашем граду запошљава више од 170 људи. Желим да додам да смо у протеклих седам година, колико сам ја на овој позицији, заједнички реализовали и 44 сјајна пројекта у оквиру програма друштвене одговорности НИС-а "Заједници заједно". Нешто више од 80 милиона динара је НИС уложио у здравствени сегмент, образовање, теретане на отвореном, игралишта на отвореном у Чачку. Заиста значајна подршка једне друштвено одговорне компаније као што је НИС за наш Град", рекао је Тодоровић.
Вадим Смирнов, заменик генералног директора НИС-а, рекао је да Град Чачак и компанија НИС гаје дугогодишње партнерство.
 "Пре него што сам дошао на градилиште, прошао сам градом и хоћу да честитам свим Чачанима јер се види колико енергије и знања улажу у развој свог града. Град је све лепши и чистији и постаје индустријски центар у коме се пружа много прилика за младе људе и развој њихових каријера. Из разговора са градоначелником схватио сам да постоје озбиљни планови и идеје за развој града, не само као индустријског града, већ и као туристичког центра. Познајући градоначелника верујем да ће ти планови бити и остварени. Са наше стране, могу да кажем да ће до краја године на овом месту Чачак добити најбољу бензинску станицу у целој земљи, са најновијом технологијом", рекао је Смирнов.
 
Benzinska stanica
Benzinska stanica
Претходна страна