Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна - Градска власт - Помоћници градоначелника

Помоћници градоначелника


Милош Стеванић, помоћник градоначелника за област месне самоуправе и инфраструктуре
 

 


Мирјана Ђоковић, помоћник градоначелника за област заштите животне средине
 
Биографија:
Рођена је 14.08.1966. године у Чачку.
По занимању дипломирани економиста - мастер.
Од 1995.-2000. год. била је запослена у „РТВ Галаксија 32“ као новинар информативне редакције, а од 2000.-2004. год. у ИИЈП "Чачански глас" у служби маркетинга, на пословима новинара пропаганде.
У Националној служби за запошљавање- филијали Чачак запослена је од 2004.-2012. год. Функцију заменика директора обављала је од 2004.-2008. год., саветника у запошљавању од 2008.-2010. год., а од 2010.-2012. год. радила ја на пословима саветника у џоб клубу.
Од 2012.-2014. год. обављала је функцију помоћника градоначелника града Чачка за област економског развоја и заштите животне средине.
Од 2012.-2016. год. била је члан Локалног савета за запошљавање града Чачка.
Од 2014-2016 била је на сталном раду у Скупштини Србије као народни посланик, а у истом периоду обављала је и функцију координатора зелене парламентарне мреже у Скупштини Србије. На локалним изборима 2012. и 2016. год. два пута је бирана за одборника у Скупштини града Чачка.
Након избора 2016. године, постављена је на функцију помоћника градоначелника за област економског развоја и заштите животне средине, а решењем градоначелника именована је на функцију председника Локалног савета за запошљавање од 17.08.2016 год.
Мајка је двоје деце.

Мирослав Петковић, помоћник градоначелника за област друштвених делатности
 
Рођен је 12. августа 1968. године у Чачку, где је завршио основну школу и Гимназију и потом на Правном факултету Универзитета у Београду стекао звање дипломираног правника.
 
Радио је у Окружном суду у Чачку, предузећу „Нискоградња“ и Националној служби за запошљавање.
 
Дужност народног посланика обављао је у четири мандата и био председник Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, члан Високог савета судства, заменик председника Одбора за одбрану и унутрашње послове, дугогодишњи члан Законодавног одбора, члан одбора за административна и мандатно - имунитетска питања НСРС и члан Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава.
 
Активно је учествовао у међународним парламентарним активностима као члан парламентарних делегација Народне скупштине Републике Србије.
За одборника у Скупштини града Чачка биран је три пута, а обављао је и дужности заменика градоначелника града Чачка и заменика председника Скупштине града Чачка.
 
Отац Вука и Николе.