Календар догађаја

Јун, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
РЕКОНСТРУИСАН СТАДИОН ФК "ЈЕДИНСТВО" У КОЊЕВИЋИМА
 

 
Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је са својим сарадницима посетио Месну заједницу Коњевићи, где је у току реконструкција и уређење фудбалског стадиона „Јединство", који је основан 1960. године. За ову инвестицију из буџета Града је издвојено четири милиона динара, док су још шест милиона обезбедили љубитељи и пријатељи клуба, као и чланови Управе клуба „Јединство". 
 
-Комплетан терен је реновиран, као и свлачионице, а постављене су и трибине са 300 седећих места. Наредне недеље биће уграђено још столица на трибинама, а план је да наредне године трибине надоградимо покривком, за још већи комфор поштоваоца фудбала - рекао је градоначелник Тодоровић. Он је истакао да је ФК „Јединство" препознатљив по свом континуираном раду, који траје више од пола века, и да су кроз њега прошле многе генерације, што играјући, што гледајући фудбалске утакмице.
 
-План градског руководства је да у близини клуба изградимо мање игралиште, и на тај начин би Град Чачак и Управа ФК „Јединство" обезбедили терен за тренинге млађих категорија. Радује нас чињеница да је све више деце, пионира, кадета који употпуњују први тим, који се са успехом такмичи у окружној фудбалској лиги - додао је Тодоровић.
 
 
Када је реч о даљим плановима за инфраструктурн уређење у Коњевићима, градоначелник Чачка је истакао да се током следеће године очекује завршетак израде пројектно-техничке документације за систем канализације са фекалном црпном станицом у рејону 4. Тодоровић је најавио да ће бити асфалтирани путеви ка гробљу и игралишту у овој месној заједници. Градоначелник је рекао и да ће од фебруара наредне године градски превоз саобраћати у делу индустријске зоне у Коњевићима, као и да је међу приоритетима отварање апотеке и изградња игралишта за децу поред Дома културе у овој месној заједници.
 
Претходна страна