Календар догађаја

Мај, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
САОБРАЋАЈНИЦА У ЈАНЧИЋИМА НАЈВЕЋА ИНВЕСТИЦИЈА У ОВОМ КРАЈУ У ПРОТЕКЛИХ ЧЕТРДЕСЕТ ГОДИНА
 

  Saobraćajnica u Jančićima
 
Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, данас је са сарадницима, посетио Месну заједницу „Јанчићи“, у којој је асфалтирана главна саобраћајница кроз село, у дужини од 1.110 метара. Ову инвестицију је, на захтев Града Чачка, финансирала Влада РС преко Јавног предузећа „Путеви Србије“, у износу од 25,5 милиона динара. 
-Поред ове веома важне саобраћајнице, урађен је и потпорни зид у делу Месне заједнице, под називом „Брод“, од 20 метара дужине и четири и по метра ширине, који је веома значајан, јер је река Каменица у овом делу веома брза, поготово када се дешавају обилне падавине. На овај начин је овај део саобраћајнице у потпуности осигуран. Многи наши суграђани овде имају викендице, а нарочито током лета, овај део града је веома посећен, јер људи долазе на излете, тако да ћемо се и у будућности трудити да што више улажемо у ову Месну заједницу - рекао је градоначелник Тодоровић.
Председник Месне заједнице „Јанчићи“ Остоја Мирић нагласио је да је реконструкција ове саобраћајнице једна од највећих инвестиција у овом крају у протеклих 30, 40 година.
-Много значи, не само за овај крај, већ и за општине Пожега и Горњи Милановац, као и део Дивчибара, јер је ово најкраћи пут ка Чачку. Иако Месна заједница броји око стотину мештана, овде је у последње две године 38 викендаша. Много људи са стране долази, тако да је за развој овог дела града, где има и доста купалишта, најбитнији пут- рекао је Мирић.
 
  Saobraćajnica u Jančićima
  Saobraćajnica u Jančićima
Saobraćajnica u Jančićima

 

Претходна страна