Календар догађаја

Јун, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
УСПЕХ ЧАЧАНА НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ СИМ
 

 
На Државном првенству девете сезоне Дунав осигурање Спортских игара младих, додељене су прве медаље, а познати су и први учесници велике Међународне завршнице у Сплиту. 
Спортисти из Чачка постигли су изврсне резултате. Златну медаљу и пласаман у Сплит успела је да оствари екипа "Укијева деца" у одбојци на песку, тако да ће наше девојчице представљати Чачак у Сплиту.
У првој смени Државног финала играо се и стони тенис, а Чачанин Саша Драгин је освојио сребро и придружиће се одбојкашицама на завршном турниру у Хрватској. 
Наши рукометаши су освојили 3. место у Србији, што је посебно значајно, јер је ово прва медаља за мушки рукомет, у млађим категоријама за Чачак, после 14 година на званичним државним такмичењима.
У току је друга смена када се одржавају такмичења у баскету и одбојци, на којима очекујемо нове медаље за младе чачанске спортисте. 
Дунав осигурање Спортске игре младих изузетно су важне за децу, јер пружају прилику да се у спорт укључе и они која нису у тренажном процесу, а највећи успех ће бити уколико неко од њих остане у спорту.
Ове године, Организациони одбор СИМ је приредио више од 80 догађаја у више 50 места широм Србије, а захваљујући спонзорима и локалним самоуправама, за децу је све било бесплатно. 
Међународна завршница у Сплиту одржава се од 15. до 20. августа, а на заслужено мини-летовање, поред “СИМОВАЦА&рдqуо; из Србије, стижу и победници Државних финала из Босне и Херцеговине и Хрватске.
 
Претходна страна