Календар догађаја

Јун, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
У ТОКУ ПРИПРЕМНИ РАДОВИ ЗА ИЗГРАДЊУ ЗАТВОРЕНОГ ОЛИМПИЈСКОГ БАЗЕНА
 

Zatvoreni bazen
 
У току су припремни радови за изградњу олимпијског базена, који ће се, са свим пратећим садржајима, простирати на око 15 хиљада метара квадратних, рекао је градоначелник Чачка Милун Тодоровић.
-Савремени олимпијски базен са трибинама капацитета за 800 гледалаца, са додатним дечијим базенима, базеном за непливаче, базеном за особе са инвалидитетом, кафе бар базеном са плажом, базеном за одмор и хидромасажу, сауном, кафе баром, амбулантом, теретаном и простором за презентације, биће место у ком ће сигурно уживати не само Чачани. Пројекат је врло захтеван и обиман, али ништа мање нисмо ни желели. Сигурни смо да је ово пун погодак за наш град, али и за читав округ, па и Србију. Биће испуњен деценијски сан свих Чачана - рекао је градоначелник Тодоровић, напомињући да без изузетне подршке Владе РС и председника РС Александра Вучића овако нешто не би било могуће.
- Желимо да новим генерацијама оставимо модеран, савремен и функционалан олимпијски базен, који ће се користити у деценијама пред нама. Биће приступачан особама са инвалидитетом. Наравно, посебне бенефите имаће наши предшколци и вуковци. Имплементираћемо најсавременија технолошка решења. Објекат ће бити енергетски ефикасан са соларним панелима, топлотним пумпама, са најсавременијом техником која ће минимизирати трошкове одржавања - нагласио је први човек Чачка.
Већ крајем 2025. године Чачани ће имати једно од најмодернијих „купалишта“, које ће моћи да користе током целе године. 
 
Zatvoreni bazen
Zatvoreni bazen
Zatvoreni bazen
Zatvoreni bazen
  Zatvoreni bazen
  Zatvoreni bazen
  Zatvoreni bazen
 
Претходна страна