Календар догађаја

Април, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
ЗА САВКОВИЋЕ КУЋА ОД ГРАДА
 

 
Prijem Nebojše Savkovića
 
Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је заједно са својим сарадницима уприличио пријем нашем суграђанину Небојши Савковићу, који са супругом и четворо деце, живи у врло тешким условима. Небојша је, како би својој породици омогућио пристојан живот, радио веома тешке физичке послове, услед којих је задобио велике здравствене проблеме, због чега он више није у могућности да ради. Због ове специфичне ситуације, представници локалне самуправе су имали слуха за проблеме породице Савковић и према речима градоначелника Тодоровића учиниће све, што је у њиховој моћи, да им помогну.
 
-Небојша је млад и веома вредан човек. Док год је могао да привређује, сам се трудио да обезбеди оно што је потребно његовој деци. Није се жалио и није тражио помоћ. Како је сада у веома тешкој ситуацији, ми као Град осећамо одговорност да таквим људима изађемо у сусрет. С обзиром да немају решено ни стамбено питање, четворо малишана, узраста пет и три године и близанци од 20 месеци, живе у нехуманим условима. Желимо да и они добију кров над главом и живот достојан сваког детета. Обећали смо Небојши да ће Град породици Савковић решити стамбено питање, и то што је пре могуће - рекао је Тодоровић.
 
Дом за Савковиће, налазиће се на њиховом породичном имању у Љубићу, а након уређења имовинско правних односа Град ће финансирати изградњу куће.
Претходна страна