Календар догађаја

Мај, 2023
*   *
П У С Ч П С Н
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна
Контактирајте нас за више информација
X
ЗВАНИЧНО ПОЧЕЛА ЗИМСКА ЧАРОЛИЈА НА МОРАВИ
 

Zimske čarolije na Moravi
 
Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, у недељу 25.12. је са својим сарадницима, присуствовао званичном отварању манифестације „Зимска чаролија“, која се први пут организује у нашем граду, на простору Градске плаже.  „Зимска чаролија на Морави“, замишљена је као атрактивна празнична манифестација, првенствено за најмлађе, али и за све остале суграђане, који желе да осете празнични дух. Окићена јелка, возићи, дечије клизалиште, „вашар“ са домаћим производима, само су неки од садржаја који су планирани током трајања „Чаролије“ до краја јануара.
 
-Сви наши суграђани, а пре свега најмлађи, данас добијају  нову  забаву у нашем граду, „Зимску чаролију на Морави“. Организатори Град Чачак и СЦ „Младост“ потрудили су се да у наредних 35 дана Чачани уживају у најразличитијим садржајима. Овде се осећа прави празнични дух, доста тога занимљивог за најмлађе, можда као оно најбитније - клизалиште, али и штандови са домаћим производима, који ће бити постављени сваког викенда. Намењени су, наравно свим суграђанима, али на понос их предствљамо и туристима, који желе да пазаре квалитетне домаће производе у нашем граду. Много тога нас овде очекује - „Улица отвореног срца“, хуманитарне акције, концерти, позоришне представе за децу - рекао је Тодоровић, напомињући да ће се организатори трудити да се ова манифестација сваке године надограђује и употпуњује са новим садржајима који ће бити намењени највише малишанима.
 
Иначе, све током „ЗИМСКЕ ЧАРОЛИЈЕ НА МОРАВИ“ је бесплатно, нема плаћања улазница, напомињу организатори.
-Велико  је задовољство што су се Чачани одазвали у овако великом броју, што доказује и квалитет ове манифестације. Свакако, формираћемо клизалиште и на рукометном терену - рекао је директор СЦ „Младост“ Матија Братуљевић.
 
Zimske čarolije na Moravi 2
Zimske čarolije na Moravi 3
Zimske čarolije na Moravi 4
Zimske čarolije na Moravi 5
Zimske čarolije na Moravi 6
Претходна страна