Календар догађаја

Новембар, 2022
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна

Актуелности

СУТРА ПОСТАВЉАЊЕ КАМЕНА ТЕМЕЉЦА ЗА НЕМАЧКУ ФАБРИКУ У ЧАЧКУ

27/05/2024
Камен темељац У уторак се у Чачку, у индустријској зони у Прељини, поставља камен темељац за изградњу велике немачке фабрике која послује у сектору металске индустрије и поседује погоне за производњу делова за аутомобилску индустрију у Немачкој и Чешкој. Како је градоначелник Чачка Милун Тодоровић и раније најавио,

УЛАГАЊА У СЕОСКЕ ФУДБАЛСКЕ КЛУБОВЕ И ПУТНУ ИНФРАСТРУКТУРУ У МОЈСИЊУ И ДОЊОЈ ТРЕПЧИ

26/05/2024
Месне заједнице Мојсиње и Доња Трепча Градоначелник Чачка Милун Тодоровић данас је са сарадницима посетио месне заједнице Мојсиње и Доњу Трепчу. Фудбалском клубу Морава из Мојсиња је од Спорстског савеза града Чачка данас додељена косачица, како би на што квалитетнији начин могли да одржавају спортски терен.

Ђедовић Хандановић пустила у рад новоизграђену трафостаницу Мрчајевци

25/05/2024
Саопштење министарке рударства и енергетике Дубравке Ђедовић Хандановић Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић пустила је у рад данас, у присуству градоначелника Чачка Милуна Тодоровића, новоизграђену трафостаницу у Мрчајевцима која ће омогућити сигурније снабдевање електричном енергијом за становнике у овом крају.

СВЕЧАНО ОТВОРЕН МУЗЕЈ ХРАМА ВАЗНЕСЕЊА ГОСПОДЊЕГ У ЧАЧКУ

23/05/2024
Музеј храма Вазнесења Господњег Данас је у Чачку свечано отворен Музеј храма Вазнесења Господњег, као пријемно – изложбени салон у коме се налази стална ризничка поставка храма. Овој свечаности присуствовао је министар културе Никола Селаковић.

У БРЕСНИЦИ У ТОКУ ИЗГРАДЊА ДИСТРИБУТИВНЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ

22/05/2024
МЗ Бресница У наставку посете Чачку, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александар Мартиновић је заједно са градоначелником Милуном Тодоровићем посетио и Месну заједницу „Бресница“, где је у току изградња дистрибутивне водоводне мреже у дужини од око 25 километара,

СВЕЧАНО ОТВОРЕН ХИДРОМЕЛИОРАЦИОНИ СИСТЕМ „ПАРМЕНАЦ“

22/05/2024
Хидро мелиорациони систем Данас је у Чачку званично отворен хидромелиорациони систем „Парменац“, уз присуство министра пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александра Мартиновића. Пре отварања, корисници овог система су у кабинету градоначелника Чачка Милуна Тодоровића, уз присуство директора ЈВП „Србијаводе“ Горана Пузовића

ГРАДОНАЧЕЛНИК ТОДОРОВИЋ: КОМПАТИБИЛНОСТ СА РЕПУБЛИЧКОМ ВЛАСТИ ЈЕДИНИ СИГУРАН ПУТ ЗА ЧАЧАК

20/05/2024
Посета месним заједницама Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је са сарадницима у недељу посетио неколико месних заједица, где је разговарао са мештанима о њиховим проблемима и потребама. Представнике локалног руководства угостиле су жене из Удружења „Катржанке“ и мештани Балуге Љубићске.

ГРАДОНАЧЕЛНИК У ПОСЕТИ ДОМАЋИНСТВУ ЈОВАНОВИЋА У КУКИЋИМА

19/05/2024
Кукићи Градоначелник Чачка Милун Тодоровић јуче је посетио домаћинство Стефана Јовановића у Кукћима, који је кућу са окућницом купио прошле године, захваљујући конкурсу Министарства за бригу о селу, преко кога се за те намене додељују бесповратна средства у износу од 10.000 евра.

Конкурси и тендери

Интерни конкурс за попуњавање извршилачког радног места

Интерни конкурс за попуњавање извршилачког радног места

Интерни конкурс за попуњавање извршилачког радног места инспектора за локални превоз и путеве

Архива