Календар догађаја

Април, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна

Актуелности

ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА МОСТА НА ЧЕМЕРНИЦИ КОЈИ СПАЈА МИОКОВЦЕ И ГОРЊУ ГОРЕВНИЦУ

01/06/2023
Мост Миоковци Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је данас са сарадницима посетио Месну заједницу Миоковце, где је завршена реконструкција моста који ову МЗ спаја са МЗ Горња Горевница. Прошлогодишње јунске бујичне поплаве драстично су оштетиле мост, због чега је био затворен за саобраћај.

Почела изградња нове бензинске станице на ауто-путу "Милош Велики"

31/05/2023
Соколићи 2 Градоначелник Чачка Милун Тодоровић и заменик генералног директора компаније НИС Вадим Смирнов обишли су данас локацију на којој су започети радови на изградњи бензинске станице "Соколићи 2". Реч је о другом малопродајном објекту НИС-а на ауто-путу "Милош Велики", који ће пословати под Газпром брендом.

РАДНА ГРУПА ЗА ИЗМУЉАВАЊЕ ЈЕЗЕРА МЕЂУВРШЈЕ НА САСТАНКУ У ОВЧАР БАЊИ

31/05/2023
Радна група Радна група састављена од представника Владе Мађарске и Владе РС задужена за пројекат измуљавања језера Међувршје данас се састала у Природњачком центру у Овчар Бањи, где су презентовани даљи кораци на реализацији овог пројекта.

ОБЕЛЕЖЕНА ГРАДСКА СЛАВА СПАСОВДАН

25/05/2023
Спасовдан слава града Чачка Данас је Спасовдан слава града Чачка и Храма Светог Вазнесења Господњег. Светој Литургији присуствовало је градско руководство, након чега је обављено резање славског колача.

ГРАДСКА СЛАВА - СПАСОВДАН

19/05/2023

Директор ЈВП "Србијаводе" са представницима локалних самоуправа обишао радове на изградњи бране "Ариље-профил Сврачково"

17/05/2023
Сврачково Директор ЈВП "Србијаводе" са представницима општина Горњи Милановац, Лучани, Ариље, Пожега и ЈП "Градац" из Чачка обишли су радове на брани и акумулацији "Ариље – профил Сврачково" на територији општине Ариље.

У ЧАЧКУ ПРЕДСТАВЉЕН ПРОЈЕКАТ "ЉУДИ СУ ГРАД" У ПРИСУСТВУ МИНИСТАРКЕ ЗА БРИГУ О ПОРОДИЦИ И ДЕМОГРАФИЈИ ПРОФ. ДР ДАРИЈЕ КИСИЋ

16/05/2023
Људи су град Данас је у Чачку представљен програм ЉУДИ СУ ГРАД, који спроводи Програм UN за развој ( UNDP ), у партнерству са Министарством за бригу о породици и демографију и локалним самоуправама. Чачак је први град у коме је овај програм презентован, чему је присуствовала проф.др Дарија Кисић ...

ИНФРАСТРУКТУРНИ РАДОВИ У ОКВИРУ МАНИФЕСТАЦИЈЕ "ЧАЧАНСКА РОДНА" - ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ ЦАРА ДУШАНА

16/05/2023
Улица Цара Душана Реконструкција Улице цара Душана, од Господар Јованове улице до Улице краља Петра И, једна је од инфраструктурних активности у оквиру пројекта "Чачак - Национална престоница културе 2023". Реконструкцијом улице, пешаци и бициклисти, као и сви посетиоци музејског комплекса са обе стране, добиће приоритет ...

Конкурси и тендери

Други јавни позив за суфинансирање мера смањења загађења ваздуха у граду Чачку пореклом из индивидуалних ложишта

Коначно решење о додели бесповратних средстава крајњим корисницима са листом корисника средстава за суфинансирање мера смањења загађења ваздуха у граду Чачку пореклом из индивидуалних ложишта

Јавни ЕСЦО Пројекат "Енергетска ефикасност стамбених зграда"

Одлука о додели средстава за мере енергетске санације за грађане за 2023. годину

Прелиминарна листа стамбених заједница на територији града Чачка

Архива