Календар догађаја

Фебруар, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна

Актуелности

НОВИ ПАРКИНГ У УЛИЦИ БАТЕ ЈАНКОВИЋА

14/12/2023
Паркинг у улици Бате Јанковића Градоначелник Чачка Милун Тодоровић данас је са сарадницима обишао нови паркинг у Улици Бате Јанковића. Ова инвестиција је вредна девет милиона динара, а на захтев Града Чачка, средства је обезбедила Влада РС, преко Јавног предузећа „Путеви Србије“.

ГРАЂЕВИНСКИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ ЗДРАВСТВЕНЕ СТАНИЦЕ ЉУБИЋ У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ

13/12/2023
Здравствена станица Љубић Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је данас заједно са сарадницима, и директором Дома здравља Чачак, посетио Месну заједницу Љубић, где су у току завршни радови на изградњи Здравствене станице. Овај објекат гради се на површини од 42,5 ари, а зграда ће се простирати на нешто мање од 2.500 хиљаде квадратних

ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА ПУТА ОД ПРИЈЕВОРА ДО ТРБУШАНА, КОЈИ ЈЕ ОШТЕЋЕН ПРИЛИКОМ ИЗГРАДЊЕ АУТО-ПУТА

12/12/2023
Пут Пријевор Трбушани Градоначелник Чачка Милун Тодоровић данас је са сарадницима посетио Месну заједницу Пријевор, где је започета изградња нове саобраћајнице, која је страдала приликом изградње деонице ауто-пута Милош Велики. Ова саобраћајница је дужине четири и по километра и ширине пет метара, а спаја Пријевор и Трбушане.

МИНИСТАРКА ПРОСВЕТЕ У ПОСЕТИ ЧАЧКУ – У НАРЕДНИХ ДЕСЕТАК ДАНА ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА ВРТИЋА У ЗАБЛАЋУ

11/12/2023
Изградња вртића у Заблаћу Министарка просвете проф.др Славица Ђукић Дејановић данас је одржала састанак са чачанским руководством, на челу са градоначелником Чачка Милуном Тодоровићем и овом приликом је најављено потписивање уговора за изградњу вртића у Заблаћу.

НОВИ ТЕРЕН ЗА ФК СЛОБОДА СА ВЕШТАЧКОМ ТРАВОМ

11/12/2023
Нови терен ФК Слобода Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је у недељу 10. децембра, заједно са сарадницима, посетио ФК Слобода, где је завршена реконструкција игралишта, на коме је постављена вештачка трава. Заједно са новим осветљењем, ова инвестиција вредела је око 40 милиона динара, а финансирана је из буџета Града Чачка.

ГРАДОНАЧЕЛНИК ТОДОРОВИЋ ДОДЕЛИО СТИПЕНДИЈЕ И НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ СТУДЕНТИМА И ЂАЦИМА

09/12/2023
Додељене награде најбољим студентима и ученицима Градоначелник Чачка Милун Тодоровић данас је у сали Културног центра доделио студентске и ученичке стипендије, као и једнократне награде најбољим ђацим и студентима. Укупно је додељено 267 стипендија и награда, а из буџета Града за ове намене је издвојено 18 милиона динара.

ОДРЖАНА 76. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА

07/12/2023
Градско веће Данас је одржана 76. седница Градског већа Града Чачка. Већници су усвојили предлог решења о прибављању у јавну својину Града Чачка изградњом друмског моста преко Лозничке реке у Булевару војводе Путника у Чачку. -На овај начин, преко моста, Булевар војводе Путника ће се спојити са Немањином улицом.

ЗАПОЧЕЛА ПРИПРЕМА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ ВИШЕ ОД 30 САОБРАЋАЈНИЦА У 11 МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

07/12/2023
Асфалтирање путева Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, заједно са сардницима, посетио је месне заједнице у којима су у току припремни радови за асфалтирање саобраћајница, а радови се инвестирају од додатних 110 милиона динара, које је на захтев Града Чачка, определило Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре,

Конкурси и тендери

Конкурс за прикупљање понуда за поверавање директног телевизијског преноса седница Скупштине града

Предлог ранг листе за расподелу једног једнособног стана квадратуре 27,85 м2 изграђеног у оквиру СИРП програма

Предлог ранг листе за расподелу једног двособног стана квадратуре 47,75 м2 у Кошутњаку

Јавни позив за избор стамбених заједница - кандидата за енергетску санацију стамбених и стамбено пословних зграда прикључених на систем даљинског грејања

Архива