Календар догађаја

Јун, 2024
*   *
П У С Ч П С Н
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Birački spisak oglasna tabla
Lokalni izbori 2024
Javna svojina grada Čačka


Географски Информациони систем

Презентација финансирана од стране Америчке фондације за међународни развој

Адресни код
Налазите се: Почетна

Актуелности

Ђедовић Хандановић пустила у рад новоизграђену трафостаницу Мрчајевци

25/05/2024
Саопштење министарке рударства и енергетике Дубравке Ђедовић Хандановић Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић пустила је у рад данас, у присуству градоначелника Чачка Милуна Тодоровића, новоизграђену трафостаницу у Мрчајевцима која ће омогућити сигурније снабдевање електричном енергијом за становнике у овом крају.

СВЕЧАНО ОТВОРЕН МУЗЕЈ ХРАМА ВАЗНЕСЕЊА ГОСПОДЊЕГ У ЧАЧКУ

23/05/2024
Музеј храма Вазнесења Господњег Данас је у Чачку свечано отворен Музеј храма Вазнесења Господњег, као пријемно – изложбени салон у коме се налази стална ризничка поставка храма. Овој свечаности присуствовао је министар културе Никола Селаковић.

У БРЕСНИЦИ У ТОКУ ИЗГРАДЊА ДИСТРИБУТИВНЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ

22/05/2024
МЗ Бресница У наставку посете Чачку, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александар Мартиновић је заједно са градоначелником Милуном Тодоровићем посетио и Месну заједницу „Бресница“, где је у току изградња дистрибутивне водоводне мреже у дужини од око 25 километара,

СВЕЧАНО ОТВОРЕН ХИДРОМЕЛИОРАЦИОНИ СИСТЕМ „ПАРМЕНАЦ“

22/05/2024
Хидро мелиорациони систем Данас је у Чачку званично отворен хидромелиорациони систем „Парменац“, уз присуство министра пољопривреде, шумарства и водопривреде др Александра Мартиновића. Пре отварања, корисници овог система су у кабинету градоначелника Чачка Милуна Тодоровића, уз присуство директора ЈВП „Србијаводе“ Горана Пузовића

ГРАДОНАЧЕЛНИК ТОДОРОВИЋ: КОМПАТИБИЛНОСТ СА РЕПУБЛИЧКОМ ВЛАСТИ ЈЕДИНИ СИГУРАН ПУТ ЗА ЧАЧАК

20/05/2024
Посета месним заједницама Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је са сарадницима у недељу посетио неколико месних заједица, где је разговарао са мештанима о њиховим проблемима и потребама. Представнике локалног руководства угостиле су жене из Удружења „Катржанке“ и мештани Балуге Љубићске.

ГРАДОНАЧЕЛНИК У ПОСЕТИ ДОМАЋИНСТВУ ЈОВАНОВИЋА У КУКИЋИМА

19/05/2024
Кукићи Градоначелник Чачка Милун Тодоровић јуче је посетио домаћинство Стефана Јовановића у Кукћима, који је кућу са окућницом купио прошле године, захваљујући конкурсу Министарства за бригу о селу, преко кога се за те намене додељују бесповратна средства у износу од 10.000 евра.

ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА СТАДИОНА ФК ПОЛЕТ У ЉУБИЋУ

18/05/2024
ФК Полет Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, данас је са сарадницима посетио ФК Полет у Љубићу, где је завршена реконструкција стадиона, површине од око 7.000 метара квадратних. За ове намене из градског буџета је издвојено око 30 милиона динара.

ЗА ЧАЧАНЕ ЗА ЕНЕРГЕТСКУ САНАЦИЈУ У ОВОЈ ГОДИНИ 52 МИЛИОНА ДИНАРА

18/05/2024
Енергетска санација Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић, уручила је уговоре локалним самоуправама које су добиле средства у овогодишњем програму енергетске санације породичних кућа и станова, где је за субвенције домаћинствима држава обезбедила око две милијарде динара, десет одсто више у односу на прошлу

Конкурси и тендери

Јавни конкурс за попуњавање извршилачког радног места

Јавни конкурс за попуњавање извршилачког радног места

Јавни конкурс за попуњавање извршилачког радног места

Интерни конкурс за попуњавање извршилачког радног места инспектора за локални превоз и путеве

Архива